Urban fit

Een combinatie van (leren) dansen en bewegen..

Wilt u graag iets doen aan uw figuur en aan uw conditie, maar heeft u geen zin om in een sportschool rond te lopen? Dan hebben wij voor u de oplossing. Urban Latin Fit, is een combinatie van (leren) dansen en bewegen, zoals de Cha cha, Salsa, maar ook streetdance dansjes op de leukste hits van dit moment, gecombineerd met af en toe (grond)oefeningen voor buik- en rugspieren.

Bovendien besteden we aandacht aan houding en balans. Deze full body work-out geeft gewoon heel veel positieve energie! En let wel…..de volgende dag (nagenoeg) geen spierpijn!

Inschrijven of eerst een proefles?

We verwelkomen u graag…

We hebben 1 of 2 lesmomenten per week. Dit zijn exact dezelfde lessen. U mag zelf kiezen op welke dag u komt. Onze voorwaarden zijn eenvoudig en we hebben geen lange contracten.

Kosten: € 32,50 per pers. per maand.

Schrijf u hier in of vraag hier een proefles aan!

Proefles: 7 september 2022 vanaf 20:00 uur

Urban fit

  • Maandag 18:30 uur & Donderdag 18:30 uur Urban Latin Fit 1
  • Maandag 19:15 uur & Woensdag 19:00 uur Urban Latin Fit 2
  • Dinsdag 18:30 uur Urban Latin Fit STARTERS!
  • Dinsdag 19:15 & Donderdag 19:00 uur Urban Latin Fit 3
  • Woensdag 09:30 uur Urban Latin Fit 50+

Uw instructeur

Henk Peter Vos

Mijn naam is Henk Peter Vos, geboren en getogen in het mooie Drenthe. Op 12-jarige leeftijd door mijn ouders naar dansles gestuurd met veel tegenzin, maar dat veranderde snel en ik werd bezeten door het dansvirus. Na een langdurige wedstrijdcarrière met vele Nederlandse titels ben ik het vak ingerold. Ik heb van mijn hobby mijn beroep mogen maken, en wat is er nu mooier dan dagelijks met je passie bezig te zijn.